Ung målmand blev opdaget i Football Manager og scorede i sin landsholdsdebut

Her på spilredaktionen er der særligt to computerspil, som vi ser frem til med stor længsel hvert år; FIFA og Football Manager. Som de fodboldnørder vi er, er der i vores optik ikke nogle spil der når disse to årlige udgivelser til skinnebensbeskytterne.

Særligt Football Manager, som vi ser som det mest realistiske manager-spil der nogensinde er skabt, har en stor stjerne her på redaktionen pga. dets realisme, og den indsigt det giver spilleren af spillet i den aktuelle og virkelige fodboldverden.

De små klubber og landshold rundt omkring på kloden har ikke uanede ressourcer til rådighed, når der skal findes nye spillere til holdet, og oftere og oftere benyttes Football Manager som et værktøj hos rigtige fodboldklubber til at finde nye spillere.

Football Manager er nemlig super realistisk og indeholder fyldestgørende data på tusindvis af spillere fra klubber over hele kloden. Derudover er udviklerne af spillet er som regel “spot on” med vurderingerne af spillerne – helt ned til de laveste divisioner.

For nyligt dukkede en historie op, om en hollandsk topklub som har hyret en scout på baggrund af dennes præstationer med køb og salg af spillere i Football Manager, og nu er der dukket en ny sjov historie op, fra den fantastiske Football Manager-verden.

 

Blev opdaget i FM og scorede i sin debut på landsholdet

Der et nyt Football Manager i sigte til november, og i den forbindelse har spillets researchere været i gang med at skimme alle klubber for aktuelle spillere og sætte vurderinger og egenskaber på dem til det nye spil.

I den forbindelse informerede researchere fra Football Manager for nyligt det guyanske landshold om, at en spiller i den engelske Football League 2 var berettiget til at spille for landsholdet. Det drejer sig om den bare 18-årige Barnet FC-keeper Kai McKenzie-Lyle.

Den henvendelse banede vejen for den purunge Kai McKenzie-Lyle, som for nyligt fik sin debut på landsholdet i Caribbean Cup 2017, hvor Guyana skulle møde Jamaica og Surinam.

I sin debut mod Surinam måtte McKenzie-Lyle samle bolden op tre gange i eget net i et 3-2 nederlag, men det blev alligevel en yderst mindeværdig debut, da den unge keeper også steg til vejs i Surinams straffefelt og headede en bold i kassen for sit “nye” land.

Sikke en landsholdsdebut! Målet kan du se i videoen herunder, hvor du med fordel kan spole frem til 2 timer og 6 minutter inde i klippet.

 

Blev tippet af researchere forud for FM 2017

Det nye Football Manager 2017 er lige på trapperne, og i den forbindelse havde researchere tippet det guyanske fodboldlandsholds chefscout Faisal Khan om, at Barnet-keeperen altså var berettiget til at spille på landsholdet.

Efter at have scoutet den unge Barnet-keeper, som fodboldforbundet i Guyana ikke var bekendt med i forvejen, besluttede Khan at han var god nok til A-landsholdet.

I Football Manager 2016 var Kai McKenzie-Lyle kun 17 år ved spillets begyndelse, og i øvrigt kun listet som englænder under nationaliteter, men i det nye FM 2017 har han altså også fået guyansk nationalitet.

Det bliver spændende at se ændringerne i Kai McKenzie-Lyles stats fra 2016 til 2017-udgaven af FM, når det kommer i salg i butikkerne fra d. 4. november i år.

Herunder kan du se et screenshot af Kai McKenzie-Lyles stats ved begyndelsen af spillet i FM 2016:

kai_mckenzie-lyle