Odds på EM i Håndbold 2014 her

Nu er det snart ved at være december, og foruden julestress og sne, så betyder det også, at vi skal igennem to håndboldslutrunder på meget kort tid. TIl januar spiller mændende VM 2015, men først skal kvinderne spille deres EM slutrunde, som afvikles i Ungarn og Kroatien fra d. 9- til den 21. december 2014. Det er blot 2. gang, at to nationer deles om en håndboldslutrunde, hvor det første gang var Danmark og Norge tilbage til EM slutrunden i 2010.

Odds på slutrunden her —>

De danske håndbold kvinder er klar til den spændende slutrunde, hvor de senest besejrede favoritterne fra Norge i en træningskamp. Bookmakerne spår dog alligevel ikke Danmark de store chancer for at gå langt i turneringen, da flere østeuropæiske nationer har overhalet Danmark.

Det er dog vores naboer fra Norge, som er favoritter til at vinde EM lige nu, og det giver pengene 3.75 gange igen hos bet365. Ungarn følger efter Norge til odds 4.50 gange pengene igen, mens Montenegro giver odds 6.00 gange pengene igen. Frankrig giver odds 7.50 gange igen, mens Kroatien giver 10.00 gange pengene igen. På en 6. plads kommer Danmark ind, og her giver danskerne hele odds 13.00 gange din indsats tilbage.

Danmark kan dog allerede i gruppespillet få lov til at bevise, at de er bedre end bookmakerne gør dem til, for der skal de op mod guldfavoritterne fra Norge.

Danmarks gruppe ved EM er følgende:

Gruppe B:

Norge
Danmark
Rumænien
Ukraine

De resterende grupper er:

Gruppe A:

Ungarn
Spanien
Rusland
Polen

Gruppe C

Sverige
Tyskland
Kroatien
Holland

Gruppe D

Montenegro
Frankrig
Serbien
Slovakiet

De tre bedste fra hver gruppe vil gå over i mellemrunden, hvor man kan få overført nogle af sine point, alt efter hvor mange man har hentet i det første gruppespil. I mellemrunden er det de to bedste hold, der går videre til semifinalerne, mens de to tredjepladser skal ud og spille en kamp om hvem der bliver nr. 5.

Danmarks kampprogram

Danmark er i første omgang sikret at spille tre kampe, men hvis de går videre, skal de naturligvis spille flere.

De første tre kampe Danmark skal spille er på følgende dage.

7. December – Danmark vs Ukraine
9. December – Rumænien vs Danmark
11. December – Norge vs Danmark.