NordicBet Betting Bonus

nordicbet-white-300x300Det er mere eller mindre normalt, at man kan hente en større eller mindre bonus, når man opretter sig som ny kunde hos en online bookmaker. Men der kan være stor forskel på størrelsen af bonussen, som de forskellige udbydere giver deres nye kunder.

Hos NordicBet Sportsbetting, kan man få en af de største online bonusser der findes på markedet i dag. Her kan du hente helt op til 2.000 kroner i skattefri bonus, i forbindelse med din første indbetaling. Alle nye kunder, er automatisk kvalificeret til at få matchet den første indbetaling med 100% op til 2.000 kroner.

Læs mere om NordicBet bonussen her www.odds.dk/nordicbet/

 

Spil hos NordicBet her >>

 

Bestemt størrelsen på din NordicBet Bonus

Man kan i princippet sige, at du helt selv bestemmer hvor stor en bonus du gerne vil have fra NordicBet Sportsbetting. Fordi at det er størrelsen på dit indskud der er bestemmende for størrelsen på din bonus.

Selve bonussen du modtager, skal kun gennemspilles fem gange. Men det er ikke en gang det bedste ved det hele. Det bedste ved det hele er at du har ret til at spille på singler til minimum odds 1.50. Mange andre steder, forlanger bookmakeren, at man minimum spiller på odds 2.20 eller derover.

Den eneste hage der er ved NordicBet Sportsbetting bonussen er, at man desværre ikke kan bonus beløbet, over til hverken casino, poker eller NordicBet sport exchange førend man har levet op til de særlige bonuskrav, som er beskrevet ovenfor.

Desuden skal det understreges, at det kun er muligt at indhente en bonus pr. husstand, hvilket egentlig også er ganske fair.

 

NordicBet Odds og spilmuligheder

Der er ikke nogen grund til at være bekymret for, om udvalget af odds og spilmuligheder er tilstrækkeligt stort hos NordicBet Sportsbetting. De har nemlig et af de største udvalg du kan forestille dig, med deres mere end 25 forskellige sportsgrene du kan vælge mellem.

Det vil sige, at du ikke bare kan spille på ganske almindelig fodboldkampe og håndboldskampe. Men du kan også spille på andre interessante sportsgrene som: Kampsport, Rugby, Floorball, Snooker, Golf, Svømning, Speedway og Dart. Som du kan se, så er der mange forskellige sportsgrene som du kan spille på, og endda nogle sportsgrene som du umiddelbart ikke regnede med at du kunne spille penge på.

Hvis du ikke er så sportsinteresseret som visse andre de er, så kan det være du hellere vil prøve at spille penge på politik eller forskellige TV begivenheder. Ja mulighederne er ikke bare mange, men også ufatteligt alsidige.

 

Spil hos NordicBet her >>

 

NordicBet Website

Det er ekstremt nemt og ikke mindst enkelt, at finde rundt på den store og informative hjemmeside. Du skal endelig ikke lade dig skræmme af de mange funktioner og muligheder som NordicBet byder på. Det er som sagt ikke svært at finde rundt på sinde, og heller ikke svært at finde rundt i alle de mange muligheder du har til din rådighed.

Det første du skal vælge, når du åbner op for hjemmesiden. Det er deres hovedkategori med Odds, hvor efter du går til menuen med alle de forskellige fodboldligaer, og alle de andre sportsevents du kan spille på. Når du først har valgt hvilken kategori du vil operere i, så er resten lige til højrebenet. Alt er listet efter alfabetisk rækkefølge, så du nemt og hurtigt kan finde det du søger.

nordicbetdk

NordicBet Sportsbetting skal virkelig have stor ros for deres hjemmeside, som alle bør kunne finde ud af i løbet af ganske kort tid.

Når du åbner op for deres hjemmeside, vil du med det samme kunne se, at du faktisk kan få oversat hjemmesiden til intet mindre end 19 forskellige sprog. Dette er ydermere et tegn på deres omfang og seriøsitet, når de spænder så vidt som de gør.

 

Mulighed for Live betting hos NordicBet Sportsbetting

Der er slet ingen tvivl om, at der efterhånden er ved at være rigtig mange folk verden over, der har stiftet bekendtskab med Live Betting. Og der er heller ikke så meget at sige til, andet end at det 100 % forståeligt. Det er nemlig en super fed måde at oddse på, i forhold til den traditionelle måde, som man er vant til.

Normalt kan man kun spile ved at gå ned i tipskiosken og afgive sit bud på udfaldet af et bestemt væddemål, inden begivenheden den går i gang. Ellers kan man gå online, og finde en online bookmaker, og afgive sit væddemål inden begivenheden den går i gang.

Men er man kunde hos NordicBet Sportsbetting, så er der også en 3. mulighed. Og det er det man kalder for Live Betting. Har du ikke før prøvet at Live Bette, kan vi fortælle at det er noget helt specielt. Det betyder at du kan spille på udfaldet af en begivenhed, efter den er sat i gang, og inden den er sluttet. Det vil sige, at du eksempelvis kan spille på udfaldet af den næste superliga kamp, efter at kampen den er fløjtet i gang.

Det er dog kun ved udvalgte sportsbegivenheder, at det er muligt at Live bette. Så derfor skal du holde godt øje med NordicBet hjemmesiden, hvor du kan se hvilke kampe du kan benytte dig af Live Betting funktionen.

Spil hos NordicBet her >>

 

NordicBet via din mobil

Nu er det ikke længere kun din computer der virker, når du skal oddse online hos NordicBet Sportsbetting. Nu kan du også bruge din mobiltelefon, hvis du er besiddelse af en mobiltelefon der kan gå på internettet.

Først og fremmest kræver det at du downloader og installerer, den gratis applikation der er nødvendigt for at kunne oddse direkte hos NordicBet Sportsbetting via din mobiltelefon. Dette kan du gøre direkte via hjemmesiden hos NordicBet Sportsbetting, i løbet af ganske få minutter.

 

Muligheder for at lave ind og udbetalinger til NordicBet Sportsbetting

NordicBet hører til blandt de selskaber, hvor kunderne har aller flest ind og udbetalingsmuligheder. Og netop derfor er NordicBet et rigtig godt valg, når de skal vælges en ny eller anden online bookmaker.

Du kan blandt andet benytte dig af følgende muligheder: Alle de gængse online betalingsmetoder kan bruges inklusive Visa, MasterCard, Neteller og Moneybookers.

 

NordicBet Kundeservice

Hvis du er kunde hos NordicBet kan du være helt sikker på, at du altid vil få dig en kundeservice og support afdeling der står dig 100 % i ryggen. Du kan altid forvente professionel og kompetent service og vejledning fra de mange medarbejdere.

Du kan altid få support på dansk. Du kan ringe gratis til NordicBet i normal kontortid mandag til fredag mellem 09:00- 18:00 på telefon 80 88 76 92.

Live chat er også en mulighed, ligeså vel som det er en mulighed at skrive direkte til kundeservice – døgnet rundt.

 

Spil hos NordicBet her >>