Danske Astralis vandt små to millioner kr. i CounterStrike turnering

Natten til mandag steg et team af danske CounterStrike specialister helt til tops i den stort anslåede eSport turnering “Esports Championship Series Season 2 Finals”, som blev afviklet i Los Angeles, USA.

Astralis er navnet på det fuldtidsprofessionelle eSport hold, som består af danske spillere og en dansk direktør ved navn Frederik Byskov. For sejren i USA får Astralis til deling i omegnen af to millioner kroner, hvilket endnu engang er en streg under det faktum, at eSport er en gigantisk industri, som kun vokser sig større og større som månederne går.

Frederik Byskov afslørede overfor TV2, at der i år er blevet spillet 5,5 mio. kr. ind i præmier til holdet, og disse præmiepenge deler spillerne imellem sig. Samtidigt får hele holdet løn af Astralis, som sideløbende tjener penge på salg af merchandise til sine mange fans overalt på kloden. På de sociale medier har Astralis lige så mange fans som f.eks. Brøndby og FCK, hvilket siger lidt om, hvor populært eSport er ved at blive.

Spillerne laver således ikke andet – rent arbejdsmæssigt – end at forbedre sine skills i CounterStrike, og for de få der er gode nok til at blande sig med verdenseliten, er det en rigtig god forretning på højde med at være pro-spiller i de fleste andre sportsgrene.

CounterStrike er efterhånden et gammelt computerspil, men hver dag dygtiggør tusindvis af unge computerspillere sig i spillet i håbet om at blive hurtig, skarp og taktisk klog nok til at kunne spille med på eliteplan. (screenshot: YouTube)

 

Odds på eSport-kampe og turneringer

eSport tages mere og mere seriøst over hele verden, og de bedste spillere nyder superstjerne status særligt i Asien og USA, hvor eSport for alvor er stukket af. Der er millioner af dollars i præmiepuljerne, når de bedste hold dyster i spil som League of Legends (LOL), DOTA 2 og selvfølgelig CounterStrike Go (CS:GO).

Bookmakerne er ikke sene til at hoppe med på bølgen, og du har nu i lang tid kunnet spille odds på eSport kampe og turneringer over hele verden. Det fede er selvfølgelig, at du har alletiders mulighed for at kunne følge med i kampene, mens de spilles. Mere information herom kan findes hos arrangørerne af de store turneringer eller på holdenes egne hjemmesider.

Vil du spille på eSport og leder du efter odds på eSport kampe og turneringer i den nærmeste fremtid, så sving forbi bookmakeren bet365, hvor der altid er masser af odds på kommende eSport arrangementer.

Her kan du spille på korrekt score på forskellige maps, handicap markeder og masser af andre spændende væddemål. Spiller du på f.eks. LOL, kan du spille på hvilket hold der først dræber en drage eller en baron, hvilket hold der først smadrer et tower og meget, meget mere.

Spil på eSport hos bet365 ->>