At maksimere gevinstchancen på odds på nettet

E-commerce

Der var engang hvor danskernes eneste mulighed for at spille på fodboldkampe var den ugentlige Tip13 kupon hos Dansk Tipstjeneste, men det er efterhånden mange år siden. Nu om dage kan man hos en lang, lang række af bookmakere spille på odds hver eneste dag, og det er således ikke kun Oddset hos Danske Spil (tidligere Tipstjenesten), som giver dig muligheden for at lukrere på din evne til at gætte udfaldet af forskellige sportsevents, såsom fodboldkampe.

Men hvordan giver man sig selv de bedst tænkelige vilkår i forhold til at vinde penge på oddset? Det gælder selvfølgelig først og fremmest om at have viden om de ting man oddser på. Hvis vi tager udgangspunkt i fodbold, som er danskernes foretrukne marked når det kommer til sportsvæddemål på nettet, så er det altid en god idé at holde sig ajour med hvem der er skadet, hvem er på karantænelisten, hvordan er det gået holdene den seneste tid, formkurver og ikke mindst særlige match-ups i kampene, som kan vise sig at være afgørende for kampens udfald. Med match-up tænker jeg f.eks. på et scenarie, hvor ligaens hurtigst wing spiller over for en back, som er langsom, uerfaren eller måske bare i dårlig form. Det kan betyde at fløjen kommer igennem til utallige indlæg i løbet af kampen, og så er der pludselig ikke så langt til målmaskerne.

Mange bookmakere giver også odds på antallet af gule og røde kort i kampene, og et godt eksempel på en kamp hvor man “ved” at der kommer mange gule kort (og måske endda røde kort) er El Classico mellem Real Madrid og Barcelona, hvor der altid hersker en “ond” stemning, og som nærmest hver gang byder på svinestreger, skubberi, tumult og masser af gode grunde for dommeren til at præsentere spillerne for en ostemad eller to under kampen. Kan man finde en bookmaker, som giver et højt odds på antallet af gule kort i sådan en kamp – ja, så er det nok en god idé at placere et væddemål dér.

Det er den slags information professionelle sportsbettere kigger efter – og selvfølgelig odds der passer til chancen for det givne udfald i kampen – når der skal spilles penge på sportsevents. Men derudover er der også en anden faktor ved online sportsbetting, som man med god grund kan kigge nærmere på, når man skal vælge hvor man gerne vil oddse.

 

Maksimér gevinstchancerne med en odds bonus

I modsætning til nede i den lokale kiosk, får du nemlig altid en odds bonus hos bookmakere på nettet, når du opretter din nye konto. En odds bonus fungerer på den måde, at du indbetaler et beløb af valgfri størrelse, som bookmakeren så matcher op til f.eks. 1.000 kr. Indbetal 1.000 kr., og få 1.000 kr ekstra med det samme at oddse for.

En odds bonus, som beskrevet herover, ledsages også af forskellige regler og vilkår for hvor mange gange bonussen skal omsættes før den kan hæves til din bankkonto. Et eksempel på et gennemspilskrav kunne være, at de 1.000 kr. skal omsættes 20 gange (dvs. du skal omsætte for 20.000 kr.) på sportsvæddemål, før du kan hæve de 1.000 kr. du fik “gratis” da du indskød penge på din nye konto. Kravet er selvfølgelig bookmakernes måde at sikre, at folk ikke bare sætte penge ind, får en bonus og derefter hæver det hele igen til banken, uden at sætte pengene i spil. Det giver sig selv, at de tjener deres penge på, at du gætter forkert på udfaldet af dine væddemål, men ikke desto mindre giver bonusserne dig muligheden for at spille for ekstra penge, og dermed kunne spille på flere væddemål og måske endda med større indsats pr. væddemål.

I eksemplet herover – hvor du fik 1.000 kr. ekstra at spille for – kan vi for eksemplets skyld sige at du spillede alle 1.000 kr. på en kamp mellem Arsenal og Liverpool, hvor oddset på Arsenal hjemmesejr var 2.50. Arsenal vinder kampen 2-1, og dermed er de 1.000 kr. nu 2.500 kr. værd OG du har omsat for 1.000 kr. af de 20.000 kr. gennemspilskravet lød på fra starten.

Kan du ramme en række væddemål i træk er du allerede godt på vej mod at omsætte for 20.000 kr. på dine væddemål, men du har også vundet penge undervejs. Måske er din betting-bankroll over 10.000 kr. værd, når du har klaret dit gennemspilskrav og du kan derefter udbetale det hele til din bankkonto.

Hvis du derimod tabte dit første indskud inkl. bonuspengene, sker der ikke andet end at du skal sætte flere penge ind hvis du vil spille yderligere. Men pointen her er, at du fik en “gratis” mulighed for at lave et overskud for dine ekstra bonuspenge, og dermed maksimerede du din chance for gevinster på odds på nettet.

Som nævnt tidligere tilbyder alle online bookmakere en velkomst odds bonus, når du opretter en ny konto og sætter penge ind første gang. Leder du efter en god odds bonus, kan du med fordel kigge på udvalget af bookmakere hos en af Danmarks førende betting-guides – Odds.dk – hvor man har samlet en række af de bedste odds bonusser der findes på det danske marked.

God fornøjelse med dine væddemål og husk; det er altid en god idé at granske alt tilgængelig information omkring bonusserne før du sætter penge ind, så du ved præcist hvilke gennemspilskrav som er forbundet med din bonus. De kan nemlig variere fra bookmaker til bookmaker.